chrome firefox opera safari iexplorer

Тоня Матвієнко та Арсен Бабурка дали заключний сольний концерт в Києві

24 вересня 2012 о 11:08

Фіналісти телепроекту  «Голос країни» в рамках концертного туру по містах України Тоня Матвієнко та Арсен Бабурка представили заключний сольний концерт в Києві.

В приміщенні столичного Будинку офіцерів ніде було яблуку впасти: тут зібралися цінителі якісної української музики та гарної української пісні. Послухати молодих виконавців прийшло чимало відомих киян та гостей. Серед них зустрічалися і колеги по сцені, і ведучі, і журналісти. Але були тут і ті слухачі, що сповідують любов до народної музики вже не одне покоління.

«Мої батьки мене привчали до української пісні. Я люблю слухати Ніну Матвієнко, тому мої діти з дитинства слухали її пісні. От тепер прийшла на концерт Тоні Матвієнко зі своїм внуком», — ділиться спогадами палка 64-річна прихильниця родини Матвієнко Ніна Іванівна.

Приємно було спостерігати, що більша половина тих, хто прийшов на концерт, — це сучасна молодь. Ще приємнішим виявився той факт, що вони не лише знають українські пісні, а й вдало наспівують їх разом із виконавцями.

Окремих слів потребує і сама Тоня. Цього вечора вона сяяла краще будь-якої зірки: елегантнтність, грація і величезний талант — ці елементи не відпускали зір та слух протягом більш ніж двох годин. З її вуст зовсім по-новому прозвучали вже давно відомі пісні, якими, здавалося, можна мало кого зацікавити сьогодні. Але їй це вдалося...

Фото з персональної сторінки співачки на facebook.com

ВІДЕО можна переглянути тут.

Для довідки.  Тоня Матвієнко —  солістка Національного ансамбпю солістів «Київська камерата». Вона природнє продовження української естрадної та фольклорної класики від її матері, і це позначено в усьому, від голосу співачки до її репертуару. Відразу навіть важко і відрізнити хто співає, вона чи її мати. Кліп на пісню «Мої сни» став візитною карткою Тоні, він посідає найвищі місця в ротаціях на українських музичних телеканалах.

Арсен найкращий автор та виконавиць сьогодення, в 2011 році він випустив свій перший альбом <<Гудзики>> . Пісню <<Вінні пух>> можна часто почути на FM радіостанціях, вона є справжнім свіжим хітом від Бабурки. Візитна картка Арсена — пісні <<Бувай малий>> та <<Ніч>>. В концерті прозвучали пісні як із <<Гудзикиів>> так і нові композиції.  Співпраця з Тонею Матвієнко почалась з пісні <<Івана купала>> яка ввійшла бонус треком до його альбому.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути