chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде двомісячник з безпечного використання газу у побуті

17 вересня 2012 о 11:50

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2012—2013 років компанія Київгаз розробила ряд заходів з інформування населення щодо дотримання правил безпечного користування газовими приладами.

Як повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, фахівці Київгазу поінформують про недопущення самовільного втручання у роботу внутрішньобудинкових систем газопостачання у випадку заміни або демонтажу газового обладнання та необхідності допуску у газифіковані приміщення фахівців для проведення планового технічного обслуговування газових приладів.

Під час щорічного двомісячника з безпеки використання газу у побуті заплановано поширити більше 20 тисяч плакатів і близько 40 тисяч листівок із правилами безпечного користування побутовими газовими приладами.

Крім того, фахівці газопостачальної компанії проведуть тематичні уроки про правила безпеки у загальноосвітніх навчальних закладах. Таким чином Київгаз планує пояснити столичним школярам, як правильно користуватися природним газом у домашніх умовах.

Нагадаємо, що у квітні поточного року у Київгазі повідомили, що з метою попередження нещасних випадків та аварійних ситуацій, пов'язаних із неправильним встановленням та використанням газового обладнання, компанія відключила від газопостачання квартири із самовільно встановленим та заміненим газовим обладнанням.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути