chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві стартує МЕДВІН

06 вересня 2012 о 16:15

Книжковий ярмарок МЕДВІН, який проходить тричі на рік, відбудеться 6-8 вересня в КиївЕкспоПлазі, повідомили УНН у прес-службі організаторів.

"На відвідувачів ярмарку чекає розмаїття не лише художньої літератури. Оскільки книжкова виставка на початку навчального року, то організатори просто не змогли оминути увагою шкільні підручники. Тому на виставці вперше буде предсавлений відділ із підручниками, залучаються видавництва, що працюють з шкільною літературою.

Вечірня програма представленя показом фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», зустірічю із режисером та головними актрами стрічки (четвер, 6 вересня, 18:00). У пятницю о 18:00 відбудеться виступ гурту «Куку-Шанель», це аторський проект Марії Кудрявцевої (гурт «Божичі», «Сонцеклюш»,), пісня якого переважно на слова «мережевих» поетів.

Субота (8 вересня), традиційно, Дитячий день. Для маленьких читачів підготували насичену та цікаву програму: лялькові вистави, майстер-класи, ігри, забави, експерименти, конкурси. Але, оскільки, виставка присвячення ще й школі, то на малечу чекають ймовірні фізичні досліди та хімічні перетворення в науковому шоу від «Веселої науки», — йдеться у повдіомленні

Паралельно з книжковою працюватиме виставка рукоділля та хобі.

Дата: 6-8 вересня.

Час роботи ярмарку: з 10:00 до 19:00.

Локація: КиївЕкспоПлаза, павільйон 3, вхід К (вул. Салютна, 2-Б, ст.м. Нивки).