chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві запустили трансляцію дорожніх заторів

17 вересня 2012 о 13:27

На вулицях Києва з'явилися екрани з даними з сайту Яндекс.Пробки.

Як повідомили в прес-службі «Яндекс Україна», кожен з екранів показує завантаженість на найближчій ділянці дороги і прилеглих вулицях. «Подивившись на такий екран, водій буде знати, що чекає попереду, і зможе скоригувати свій маршрут.

Наприклад, якщо монітор біля стадіону „Динамо“ показує, що Паркова стоїть, можна проїхати по вулиці Михайла Грушевського», — говориться в повідомленні.

Зараз у Києві встановлено чотири таких монітора. Вони знаходяться в найбільш завантажених районах міста: біля стадіону «Динамо» і ТЦ «Арена-Сіті», на перетині вулиці Саксаганського з вулицею Шота Руставелі, а також на Бессарабці.

Надалі монітори з пробками з'являться і в інших районах Києва. Зазначимо, з початком осені в Києві традиційно різко виріс рівень завантаженості доріг.

Однак ці затори можуть стати лише прелюдією справжнього транспортного колапсу. Щоб цього не сталося, влада хоче побудувати нові дороги та вмовити автомобілістів частіше користуватися громадським транспортом замість власного.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути