chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові вирує Форум видавців

13 вересня 2012 о 12:15

Стартував традиційний Форум видавців у Львові. Цього року Форум триває з 12 до 16 вересня в Палаці Мистецтв. Протягом п`яти днів львів`яни та гості міста зможуть долучитися до грандіозного літературно-мистецького дійства, в рамках якого будуть проведені фестивалі, конференції, благочинні акції та багато іншого, повідомляє galinfo з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Це найбільший книжковий ярмарок в Україні. В межах Форуму відбудеться Львівський міжнародний літературний фестиваль на тему «Подорожі до літератури». Один із найбільших літературних фестивалів Європи об`єднає близько 150 письменників, поетів, митців, перекладачів, інтелектуалів з України та 16-ти країн світу. За їхньої участі відбудеться понад 100 акцій різного формату.

Серед найбільш очікуваних книжкових новинок — книга Оксани Забужко «З мапи книг і людей», "Цинамонові крамниці" Бруно Шульца у перекладі Юрія Андруховича та новий роман Юрія Винничука «Танґо смерті».

Вхідний квиток на львівський Форум видавців подорожчав до 10 гривень. Торік він коштував 5 гривень. Придбавши квиток, відвідувачі отримають 10% знижку у мережі кав`ярень «Креденс». Також до квитка додається флаєр – 20% знижка від 20 видавництв.

Джерело: Уніан
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути