chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні хочуть скасувати усі нічні потяги

20 вересня 2012 о 13:10

Міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що Україні необхідно відмовитись від нічних потягів і зробити ставку на швидкісні, заявив міністр інфраструктури Борис Колесніков.

«Іншого виходу немає, оскільки, якщо буде розпочато виробництво якісних спальних нових поїздів, квитки в них будуть дуже дорогими» — наполягає чиновник, пише «Сегодня».

Варто зазначити, що скасування нічних поїздів забере можливість у пасажирів приїжджати в Київ, чи в будь-яке інше місто, рано вранці, щоб у цього ж пасажира була можливість весь робочий день витратити для вирішення певних питань, а ввечері так само повернутися додому.

При скасуванні нічних поїздів автоматично відключається можливість приїхати вранці в місто — така «зручність» сумнівна.

Нагадаємо, що ще в травні «Укрзалізниця» скасувала частину нічних поїздів. Колесніков твердо заперечував зв'язок між скасуванням нічних поїздів і запуском швидкісних електропоїздів «Українського експреса» виробництва Hyundai. Він також заявляв, що нічні поїзди почали скасовувати ще в жовтні, ніякого відношення до Hyundai вони не мають.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути