chrome firefox opera safari iexplorer

Директора Київського зоопарку обиратимуть на конкурсній основі

18 жовтня 2012 о 13:36

Генерального директора Київського зоологічного парку обиратимуть на конкурсній основі.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

«Кандидат обов’язково повинен надати програму розвитку столичного зоопарку на 5 років. А серед основних вимог до кандидата – повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на керівних посадах не менше 3 років, досвід роботи в зоопарках не менше 2 років, а також вільне користування ПК та володіння українською мовою», — йдеться в повідомленні.

Конкурс триватиме впродовж місяця, на цей період обов’язки генерального директора столичного зоопарку виконуватиме Михайло Іванов. Щоправда, коли його оголосять, поки невідомо.

Як відомо, Олексій Толстоухов звільнився із займаної посади за власним бажанням 21 вересня. На посаду генерального директора Київського зоопарку його було призначено 15 жовтня 2010 року.

Подейкували, що новим директором зоопарку стане Євгеній Кирилюк, який очолював це підприємство у 1998—2006 роках.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути