chrome firefox opera safari iexplorer

Найбільше від ожиріння страждають в Донецькій області

10 жовтня 2012 о 11:31

В Україні 53% жителів страждають від надмірної ваги, при цьому у кожного п'ятого — ожиріння. Статистика показує, що наші співгромадяни продовжують набирати вагу.

Лікарі назвали регіони, в яких живуть найбільш товсті українці. Серед них — жителі Донецької, Полтавської та Херсонської областей. Крим визнаний найбільш струнким регіоном країни — тут «всього» 49,7% повних людей, з яких у 12,7% — ожиріння.

18 червня дослідники вперше вирахували загальну вагу населення Землі. Як вважають вчені, людство важить 287 млн тонн. Також відомо, що британські жінки і мальтійські чоловіки сильніше за інших страждають від ожиріння серед європейців. Відзначимо, дослідники стверджують, що ожиріння не просто розповсюджується — воно може передаватися від людини до людини подібно до заразного захворювання.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути