chrome firefox opera safari iexplorer

Названо найгірші готелі і санаторії Криму

02 жовтня 2012 о 13:02

У Міністерстві курортів і туризму Криму оприлюднили перелік найкращих і найгірших об’єктів розміщення, закликавши гостей півострова утриматися від відвідування останніх, а туроператорів — ставитися до них з особливою обережністю.

У список найгірших потрапили Алупкинський центральний військовий клінічний санаторій (Ялта), дитячий оздоровчий табір «Червоні вітрила» (Євпаторія), база відпочинку «Ай-Петрі» (Феодосія), санаторій «Червоний Маяк» (Ялта), готель «Крим» (Ялта), парк-готель «Марат» (Ялта), готель «Парковий» (Ялта), пансіонат «Парадиз» (Євпаторія), санаторій «Передгірний» (Ялта), пансіонат з лікуванням «Північна Двіна» ТОВ «Компанія «Будімпекс» (Алушта), санаторно-курортний лікувальний центр «Феміда» (Євпаторія), санаторій «Юність» (Ялта), санаторій «Москва» (Алупка), санаторій «Курпати» (Ялта), пансіонат «Політ» (Новий Світ).

На думку міністра курортів і туризму Криму Олександра Лієва, незважаючи на проблеми, які є у цих готелів, вони можуть вийти на належний рівень за умови ефективного менеджменту.

«Я звертаюся до керівників і управляючих цих об’єктів із проханням докорінно змінити своє ставлення до них і привести їх у порядок», — звернувся голова міністерства до хотельерів.