chrome firefox opera safari iexplorer

Нікітський ботанічний сад відсвяткує 200-літній ювілей

02 жовтня 2012 о 13:21

З 4 по 6 жовтня пройдуть святкові заходи, присвячені 200-річному ювілею Нікітського ботанічного саду, повідомляє Урядовий портал.

В рамках святкування ювілейної дати відбудеться відкриття пам'ятника «Богиня Флора», гасіння поштової марки, музична програма, святкові екскурсії тощо.

Крім того, в рамках святкової програми заплановано відкриття ювілейної конференції, святкова лотерея, запуск повітряних куль і масштабний салют.

Як раніше повідомляв УНН, з нагоди ювілею на території Нікітського ботанічного саду планується, що перші особи держави висадять ювілейне дерево. Про це повідомив заступник директора Нікітського ботанічного саду Геннадій Захаренко.

Окрім того, з нагоди 200-річчя Нікітського ботанічного саду — Національного наукового центру Кабінет Міністрів ухвалив рішення про передачу з державного бюджету Національної академії аграрних наук 20 млн грн.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути