chrome firefox opera safari iexplorer

Посольство Об'єднаних Арабських Еміратів відкриється у Києві наступного року

09 жовтня 2012 о 11:24

Про це у понеділок в Абу-Дабі сказав міністр закордонних справ ОАЕ шейхАбдулла бін Заїд Аль Нагаян під час Другого засідання Міжурядової українсько-еміратської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.

«Еміратська сторона у рамках засідання комісії підтвердила готовність відкрити своє дипломатичне представництво в Україні наступного року», — зазначили у посольстві.

У свою чергу, керівник еміратського МЗС під час спільної прес-конференції з міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком ще раз озвучив наміри ОАЕ відкрити найближчим часом посольство в Україні.

«Ми приділяємо важливу увагу розвитку відносин з Україною і плануємо у найближчому майбутньому відкрити своє посольство в Києві», — сказав шейх Абдулла бін Заїд Аль Нагаян.

Нагадаємо, у квітні 2012 року відбулося відкриття Консульства України в Дубаї.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Туристичні новини

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути