chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні київський метрополітен працюватиме на одну годину довше

03 жовтня 2012 о 08:50

У ніч із 3 на 4 жовтня Київський метрополітен працюватиме на одну годину довше. Це пов'язано з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Динамо» (Загреб).

Як повідомляє прес-служба столичного метро, через очікуване збільшення кількості пасажирів у зв'язку зі згаданою футбольною грою з 19:00 відразу на усіх лініях метро буде збільшено кількість поїздів. На станціях «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту» буде посилено штат чергового персоналу, встановлено відповідальних осіб для контролю за перевезенням пасажирів.

Представники метрополітену попереджують вболівальників, що якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме допустимі норми (що є дуже ймовірним варіантом), черговим персоналом метрополітену можуть бути введені обмеження на вхід до станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

На станціях «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту» працівники міліції чергуватимуть в посиленому режимі з метою підвищення контролю за дотриманням громадського порядку. Нагадаємо, що завтра, о 21:45 київське «Динамо» на «Олімпійському» зіграє матч другого тура групового етапу Ліги Чемпіонів з іншим «Динамо» – загребським.

Це буде перший матч киян у Лізі чемпіонів з осені 2009 року.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство