chrome firefox opera safari iexplorer

У Харкові Партія регіонів відкриє власний музей

16 жовтня 2012 о 17:00

У Харкові цього тижня прем'єр-міністр України Микола Азаров відкриє музей Партії регіонів, який розташовуватиметься в приміщенні Харківської обласної організації ПР, повідомив заступник голови організації Євген Савін.

"Відкриємо музей Партії регіонів цього тижня в присутності лідера партії. У кожного партосередку, у кожної партійної організації є своя історія, це дуже серйозно, коли людина може прийти і подивитися на те, що було, показати своїм молодим бійцям, яких він привіз до обласної організацію, як це починалося. Це така спадщина зубрів, які в партії перебувають. Ми говоримо: ми пам'ятаємо і шануємо наших товаришів, які стояли біля витоків партії, які пройшли 2004 та 2005 року ", — заявив він.

За словами політика, необхідно відобразити всі періоди діяльності ПР, а також і ті, коли було дуже складно. Савін вирішив не реагувати на повідомлення деяких ЗМІ, що через такий музей «ПР покриється нафталіном».

"Перші повідомлення про те, що обласна організація Партії регіонів створить музей, викликала реакцію ЗМІ, що ПР ... нафталіном. Нехай сміються, це їхні особисті проблеми ", — зазначив регіонал.

Як повідомлялося 14 жовтня, в музеї Кам'янець-Подільського виставили стакан та ручку, якими користувався Президент України Віктор Янукович.