chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві готові увімкнути опалення

05 жовтня 2012 о 16:28

«Київенерго» заявляє, що станом на 5 жовтня технологічно готове до підключення об’єктів соціальної та житлової сфери до опалення.

«„Київенерго“ завершила усі роботи з підготовки до зими та технологічно готова розпочати процес підключення споживачів до опалення.  Тож запуск тепла залежить у першу чергу від погодних умов та технологічної готовності внутрішньобудинкових мереж споживачів», ––сказав технічний директор компанії Олександр Зайцев.

Як повідомляє прес-служба компанії, у рамках підготовки до осінньо-зимового періоду фахівці провели капітальні та поточні ремонти енергоблоків, котлів та іншого обладнання ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6, станцій теплопостачання, котелень, теплопунктів.

Також проведено гідравлічні випробування тепломереж, реконструкцію та планові ремонти теплових та електричних мереж тощо.

"Відремонтовано, зокрема, 5 енергоблоків, 622 водогрійних і парових котлів, 551 трансформаторна підстанція, а також близько 100 км повітряних ліній та 1503 ділянки кабельних ліній тощо. Загалом у поточному році у підготовку до опалювального сезону компанія вклала понад 300 мільйонів гривень ", — відзначили в прес-службі.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути