chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде найочікуваніша подія Європи у сфері інтернет-бізнесу

10 жовтня 2012 о 12:28

Наступного тижня у Києві пройде найочікуваніша подія Центральної та Східної Європи у сфері інтернет-бізнесу — міжнародна конференція IDCEE 2012, головним інтернет-партнером якої виступає Корреспондент.biz.

Менш ніж через десять днів інтернет-підприємців, крім можливості знайти інвестиції для свого стартапу, очікує насичена практичними порадами програма.

"Оцінивши минулі конференції IDCEE, а також вивчивши досвід міжнародних веб-форумів, ми вирішили  цього року зробити виступи максимально лаконічними — буде представлена тільки найважливіша інформація та аналітика, що стосується останніх досягнень в галузі інтернет-технологій, а також свіжих трендів у розвитку інтернет -ринку ", — говорить Вікторія Тігіпко, організатор конференції IDCEE 2012, директор венчурного фонду TAVenture.

За її словами, це саме те, що цікавить як творців стартапів, так і керівників успішних глобальних IТ-компаній, і конференція вже стала однією із найкращих європейських майданчиків для обміну досвідом і знаннями, можливістю для презентації своїх проектів потенційним інвесторам і встановленню нових ділових контактів .

Організатори заходу зазначають, що такий динамічний і сучасний ритм IDCEE 2012 будуть підтримувати досвідчені міжнародні модератори: інвестор та підприємець Еван Нісселсон та головний редактор Venture Village Маргарет Імберт.

Еван Нісселсон (EvanNisselson) — інвестор LDV Capital, який вкладає кошти в компанії, що перебувають на ранній стадії розвитку. Він серійний підприємець та експерт в галузі цифрових медіа з більш ніж 17-річним досвідом. Є ментором у Seedcamp (Європа), 500Startups (весь світ), Mind The Bridge (Італія), NYSeed (Нью-Йорк) і Tetuan Valley (Мадрид). Еван заснував сервіс Digital Railroad для професійних фотографів і фотоагентств, який був одним із перших платформ SaaS. У 1997 році, працюючи в Excite @ Home, Еван запустив перший широкосмуговий портал для фотографів, в який Intel проінвестував $ 3 млн. У 2003 році він продовжив розробки в фото-індустрії і розробив спеціальний канал для фотографів. Також Еван Нісселсон — експерт у сфері розвитку бізнесу, маркетингу, розвитку контенту та розробці стратегій впровадження продуктів. Він частий гість міжнародних конференцій, де виступає як у ролі спікера, так і ведучого.

Маргарет Імберт (MargueriteImbert) — головний редактор європейського спеціалізованого новинного порталу про цифрові технології та інновацію Venture Village. Свій величезний досвід в журналістиці та соціальних медіа Маргарет отримала в таких компаніях, як Iowa Writers 'Studio, Dartmouth College, Vogue, PBS і Ogilvy. Портал Venture Village публікує найбільш оперативні новини про стартапи, угоди, інвестиції по всьому континенту.

Як повідомлялося, призовий фонд конкурсу, який цього року збільшено в три рази, складає 30 тис. євро. Між тим, на Корреспондент.net у розділі Я-Корреспондент триває конкурс відео-презентацій інтернет-проектів користувачів у рамках міжнародної конференції IDCEE, яка відбудеться в Києві 18-19 жовтня.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути