chrome firefox opera safari iexplorer

У Києво-Печерській Лаврі планують ввести електронний квиток

10 жовтня 2012 о 11:35

Міністервто культури України планує ввести електронний квиток для входу натериторію Києво-Печерської Лаври. Про це під час брифінгу сказав міністр культури України Михайло Кулиняк, передає кореспонеднт УНН.

«Ми зараз плануємо вводити електронний квиток, який зніме велику частину напруги, адже не буде готівкових розрахунків за квиток», — зауважив міністр.

Він зауважив, що після введення електронного квитка ціна на відвідання Києво- Печерської Лаври не зміниться та складатиме 3 грн. «Ми її збережемо для того, аби кожна людина, яка приходить до цієї святині, могла зайти та походити територією Печерської Лаври», — зазначив він.

М.Кулиняк відзначив, що наразі триває апробація системи та висловив сподівання щодо того, що вона буде введена до кінця року.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути