chrome firefox opera safari iexplorer

Українці перестають купувати квитки через каси

05 жовтня 2012 о 15:19

Як повідомили УНІАН у Державній адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця»), сьогодні більш як 3,8% від загального продажу квитків оформляються через Інтернет.

Водночас на авіаперевезення в Україні через Інтернет оформляється до 10% квитків. За інформацією «Укрзалізниці», продажі залізничних квитків через Інтернет щомісячно збільшуються на 1,5%.

Нагадаємо, на вокзалах у спеціально виділених касах, що здійснюють роздрукування проїзних документів, оформлених і сплачених через Інтернет, встановлено 89 сканерів штрих-коду. Довідка УНІАН. Нову систему продажу проїзних документів через Інтернет у пасажирських перевезеннях «Укрзалізниця» запровадила 17 травня 2012 року.

Нова система дає змогу сплатити проїзні документи через Інтернет системами НСМЕП, VISA, MasterCard, Webmoney. За операцію резервування пасажири платять 17 грн за одне місце, за операцію оформлення з оплатою проїзду — 7 грн за одне місце.

Протягом 2009 року через Інтернет пасажири придбали близько 83,5 тис. квитків, у 2010 році — 132,5 тис., у 2011- 693,9 тис. квитків.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути