chrome firefox opera safari iexplorer

В Укрзалізниці пообіцяли, що Hyundai їздитимуть на 15-25 хвилин швидше

17 жовтня 2012 о 14:30

Час руху швидкісних поїздів за наявними маршрутами передбачається скоротити на 15-25 хвилин, повідомив генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту України Володимир Козак.

«Ми бачимо, що вже найближчим часом ми прискоримо кожен напрямок цього поїзда від 15 до 25 хвилин», — сказав Козак журналістам у Харкові в середу.

Він зазначив також, що Укрзалізниця розглядає запуск швидкісних потягів за новими напрямами.

«Можуть бути і Дніпропетровськ, і Сімферополь, і Одеса, і напрямок на Львів через Вінницю і Тернопіль, — всі ці варіанти розглядаються, і будемо впроваджувати їх у життя», — сказав Козак.

Коментуючи ситуацію з поломками і запізненнями швидкісних поїздів, Козак зазначив, що їх відхилення від графіка зменшується з місяця в місяць і пообіцяв, вийти на 100%-е виконання графіка руху найближчим часом.

«Над цим ми постійно працюємо. Якщо в липні місяці виконання графіка швидкісних поїздів становило 75%, в серпні — 84%, то у вересні — вже 95%. Я вважаю, ми найближчим часом вийдемо на 100%-е виконання графіка швидкісних поїздів», — сказав Козак.

Раніше сьогодні повідомлялося, що Міністерство інфраструктури ініціює введення безконтактних залізничних квитків.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути