chrome firefox opera safari iexplorer

Вартість робіт на Андріївському узвозі зросла вдвічі — до 74 мільйонів

25 жовтня 2012 о 12:45

КП «Інженерний центр» Київської міськдержадміністрації уклало угоду з ТОВ «У-Б-С» на будівельні роботи на Андріївському узвозі у Києві вартістю 39,46 млн гривень.

Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Йдеться про роботи з реставрації інженерних мереж, благоустрій та озеленення вулиці з реконструкцією дорожнього покриття.

Минулого року на ці роботи вже було виділено 34,66 млн гривень, відповідну угоду було підписано з ТОВ «У-Б-С» 14 листопада 2011 року.

Нова закупівля пов’язана з коригуванням кошторису, що пояснюють «виникненням додаткових обсягів робіт, пов’язаних зі зміною конструктивних рішень та перенесенням інженерних мереж, які не були враховані у початковому проекті».

Технічне завдання по обох закупівлях на сайті «ВДЗ» відсутнє.

Відтак, що було, а що не було враховане в попередній проект – невідомо, так само, як невідомо і в чому саме полягають «індивідуальні ресурсні норми», котрі призвели до подорожчання матеріалів.

Таким чином вартість робіт на Андріївському узвозі зросла удвічі і тепер, за сумою двох угод, становить 74,12 млн гривень.

Роботи фінансують з державного та місцевого бюджетів, а завершити повинні до серпня 2013 року.

ТОВ «У-Б-С» зареєстроване у 2006 році за адресою масової реєстрації по вул. Грушевського, 28/2 на киян Володимира Робака, Олега Гончаренка та Івана Іващенко.

Фірма має статутний капітал 35 тис гривень.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути