chrome firefox opera safari iexplorer

Андрію Шевченку запропонували очолити збірну України

12 листопада 2012 о 15:09

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України Андрія Шевченка.

Про це повідомляється на офіційному сайті ФФУ.

«Андрій пройшов видатну школу таких іменитих клубів, як „Динамо“ Київ, „Мілан“, „Челсі“ під керівництвом легендарних тренерів: Валерія Лобановського, Карло Анчелотті, Жозе Моуріньо. Він мав унікальну можливість увібрати в себе їх талант, їх знання, їх досвід», — йдеться у повідомленні.

Крім того відзначається у повідомленні, що свого часу Андрій Шевченко дебютував у молодіжній і національній збірних під керівництвом Анатолія Конькова, а відтак Шевченку запропонували новий дебют!

Коньков також підкреслив, що вважає молодість Шевченка − позитивним фактором: «Згадайте − нікому не відомий як тренер, Хосеп Гвардіола за декілька років досяг неймовірних результатів! Я впевнений, Шевченко також зможе підкорити значні футбольні вершини у якості наставника головної команди країни, для цього у нього достатньо досвіду та характеру. А Федерація, в свою чергу, гарантуватиме будь-яку необхідну допомогу у роботі з національною збірною», — додав президент ФФУ.