chrome firefox opera safari iexplorer

КМДА просять припинити руйнівні роботи на Поштовій площі

13 листопада 2012 о 16:39

Народний депутат України Олександр Бригинець звернувся до голови КМДА Олександра Попова з вимогою надати доручення службам терміново припинити роботи на Поштовій площі, які призводять до руйнації пам’ятки архітектури – Поштового будиночку. Про це УНН повідомили у прес-службі політика.

«На разі біля Поштового будиночку працюють два бульдозери, під час їхнього проїзду повз будинок він вібрує, а на стінах посилюються тріщини, які виникли в результаті реконструкції площі. Я вимагаю від О. Попова негайно припинити всі роботи на Поштовій площі, в іншому випадку, якщо з Поштовим будиночком щось станеться, голова КМДА нестиме персональну відповідальність», — сказав О. Бригинець.

Нагадаємо, в рамках реконструкції Поштової площі сталося підмокання фундаментів Поштового будинку, на стінах з’явилися тріщини. Під загрозою опинилися історичні експонати, зокрема дві печі ХVІІІ ст., які були перенесені до музею з урочища «Гончари-Кожум′яки». Крім того, музей ще й було знеструмлено.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути