chrome firefox opera safari iexplorer

Київ та Відень співпрацюватимуть в освітній галузі

07 листопада 2012 о 11:51

8 листопада об 11:30 за участю голови КМДА Олександра Попова та мера Відня Міхаеля Хойпля відбудеться підписання угоди про співробітництво в освітній галузі між двома столицями. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Про свої наміри підписати власні угоди про співпрацю з конкретними школами Відня уже заявили понад 20 освітніх закладів Києва.

Підписання угоди відбудеться у школі №115 ім. І.Огієнка Солом’янського району, яка підтримує партнерські зв’язки з гімназією №18 міста Відень з 2004 року. Завдяки такій співпраці столичні школярі мають нагоду відвідувати Відень та приймати у себе австрійських однолітків, брати участь у спільних освітніх форумах, виставках та конференціях, а педагоги – обмінюватися досвідом із віденськими колегами.

Під час візиту до школи №115 очільники столичних адміністрацій Києва та Відня оглянуть також лінгафонні і мультимедійні кабінети школи та долучаться до проведення уроку з німецької мови, тож Міхаель Хойпль зможе відповісти на усі запитання солом’янських школярів рідною для нього мовою.

Місце проведення: Спеціалізована школа № 115 ім. І.Огієнка (вул. Кавказька,10).

Розділи: Новини освіти

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути