chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам покажуть виставку утилітарних арт-об’єктів із дерева

30 листопада 2012 о 15:06

Утилітарні арт-об’єкти з дерева, а також синтез мистецтв: живопису, графіки, кераміки та художнього текстилю – усе це кияни та гості столиці зможуть побачити на виставці «Art&Wood 2012», що функціонуватиме в Музеї історії міста Києва з 4 до 14 грудня. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Учасники проекту відійшли від площини полотна, натомість використали для живопису дерев’яні предмети: скрині, табуретки, ширми тощо. Таким чином, звичайні побутові речі стали справжнім витвором мистецтва.

Наразі це вже друга виставка проекту «Art&Wood». Після вдалого старту бюро активно продовжує розвивати цей експеримент, розширюючи коло художників. Цього року, окрім найкращих арт-об`єктів із минулої колекції, відвідувачі зможуть оцінити й нові роботи, які створені саме для цієї виставки.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути