chrome firefox opera safari iexplorer

Легендарна Дженіфер Лопес виступила в Києві

14 листопада 2012 о 10:46

Латино-американська гордість в українській столиці. Дженіфер Лопес завітала до Києва. Співачка вперше відвідала Україну і відспівала сольний концерт у палаці спорту.

Разом із собою привезла родину, 11 валіз одягу та свої супер-хіти. Чи втішені виступом українці зрозуміла Олена Халік.

Аншлаг. Столичний палац спорту забитий вщент. Усі в очікуванні Дженіфер Лопес. Квитків, вартість яких сягала восьми тисяч гривень, у касах не лишилося.

Легендарна Дженіфер Лопес виступила з сольним концертом у Києві — вперше. І закохала у себе глядачів з перших хвилин перебування на сцені.

Поп-діва завітала до України у рамках свого світового турне Dance Again. Майже дві години Джей Ло дивувала різноманітними костюмами, танцювальними номерами, світловим та піротехнічним шоу. А ще активно спілкувалася з публікою. Натовп — у захваті.

Лопес виконала для українців усі свої супер-хіти. Вітчизняні глядачі віддячили оплесками, танцями, квітами та м'якими іграшками. Одразу після київського концерту Дженіфер Лопес попрямувала до Туреччини, вже сьогодні у неї концерт у Стамбулі.

Джерело: 5 канал
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути