chrome firefox opera safari iexplorer

На днях українцям планують спростити оформлення шенгенських віз

19 листопада 2012 о 11:13

На поточному пленарному тижні у середу Верховна Рада планує розглянути законопроект про ратифікацію угоди між Україною та ЄС про спрощення оформлення віз. Про це йдеться у порядку денному пленарного тижня ВР, передає кореспондент УНН.

Окрім того, у середу народні депутати планують розглянути законопроект про ратифікацію європейської конвенції про спільне кінематографічне виробництво. Також, у другому читанні парламентарі розглянуть законопроект про енергетичну ефективність житлових та громадських будівель.

Також, у другому читанні планується розгляд внесення змін до Закону  «Про Кабінет міністрів» та про центральні органи виконавчої влади щодо діяльності міністерств та центральних органів виконавчої влади.

Також, на розгляд ВР внесено законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо безпечності харчових продуктів. Окрім того, до порядку денного внесено законопроект про внесення змін до Земельного кодексу України щодо врегулювання питання проведення торгів, а також щодо обігу земель с/г призначення.