chrome firefox opera safari iexplorer

«Оболонь» зникне з футбольної карти України?

12 листопада 2012 о 14:24

Київська футбольна команда «Оболонь» найближчим часом може зникнути. Причиною цього є конфлікт між президентом «пивоварів» Олександром Слободяном і віце-президентом клубу Олександром Алімовим, які є сватами.

Боса «пивоварів» розчарувало те, що Алімов і виконавчий директор клубу Олексій Злотоябко займалися трансферною діяльністю без його відома, а гроші, отримані від продажу футболістів, не потрапляли у клубну касу, повідомляє ТСН з посиланням на «Сегодня/Спорт».

Відтак, Слободян припинив фінансування «Оболоні» і клуб не поїхав на матч Першої ліги проти «Буковини», що мав відбутися 10 листопада.

Інформацію про конфлікт у клубі прокоментував президент ПФЛ Мілетій Бальчос. «Я вже більше трьох тижнів в постійних переговорах зі Слободяном, Алімовим і Злотоябком. Не в моїй компетенції розв'язати цей серйозний конфлікт. Але він веде до того, що ми втратимо ФК „Оболонь“. Вчора я спілкувався з Алімовим, сьогодні — зі Слободяном. Всі питання вони можуть вирішити тільки між собою. Але я зробив висновок, що конфлікт залагоджено не буде, вони не домовляться», — вважає Бальчос.

За неофіційною інформацією, Слободян запропонував опонентам піти. Але ті відмовилися. Тому «Оболонь», яка провела шість років у Прем'єр-лізі, опинилася на межі зникнення.