chrome firefox opera safari iexplorer

Один із найбільших виробників мобільних телефонів у світі з'явиться і в Україні

12 листопада 2012 о 13:07

Компанія ZTE повідомляє про вихід мобільних пристроїв під власним брендом у роздрібний продаж в Україні.

До цього моменту на українському ринку мобільні пристрої ZTE продавалися лише під власними брендами мобільних операторів.

Нагадаємо, що від третього кварталу 2012 року ZTE увійшла до четвірки найбільших світових виробників смартфонів, перебуваючи, за даними IDC, у TOP-5 постачальників мобільних пристроїв у світі.

До недавнього часу велика частка смартфонів ZTE покривала початковий рівень, але після появи лінійки ZTE Grand — виходить на середній і високий рівні сегментів смартфонів.

Виробник зазначає, що у його смартфонів є кілька важливих переваг — невисокі ціни порівняно з апаратами конкурентів з аналогічними технічними характеристиками.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути