chrome firefox opera safari iexplorer

Поки що Київ не готовий до зими

20 листопада 2012 о 11:05

Деякі райони Києва не провели достатніх заходів для того, аби бути готовими до зими. Про це сьогодні, 20 листопада, під час засідання Колегії КМДА сказав перший заступник голови адміністрації Олександр Мазурчак.

«Ми готуємось до зими. То скажіть, як забезпечити посипку, якщо Подільський район заготовив лише 600 кг солі, тоді як Дніпровський — 192 тонни солі. В Оболонському районі є 8 тракторів і 5 вакансій трактористів. І як забезпечити входження в зиму при такій роботі?»' — сказав Мазурчак.

За його словами, у деяких районах надзвичайно погано працюють інспектори, ігнорують звертання людей щодо виникнення деяких проблем. Так, за даними call-центру, станом на 19 листопада було виконано в середньому 20% звернень громадян щодо благоустрою.

Нагадаємо, українцям пообіцяли теплу зиму з 30-градусними перепадами температур.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути