chrome firefox opera safari iexplorer

Ремонт альтанки Януковича обійдеться українцям у 24 мільйони гривень

16 листопада 2012 о 10:11

Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації уклало угоду з ТОВ «УНР ПІБ» на реконструкцію павільйону з альтанкою на прибудинковій території гуцульського будинку резиденції «Синьогора» в с.Гута Івано-Франківської області.

Вартість угоди становила 23,99 млн гривень.

Роботи фінансують з держбюджету, а завершити повинні до кінця грудня.

Що саме збираються робити з альтанкою – невідомо, оскільки технічне завдання на сайті «ВДЗ» відсутнє.

Тендер провели за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника», посилаючись на необхідність «уникнення негативних наслідків, пов’язаних із невиконанням доручень уряду та реалізації державних програм, передбачених для будівництва, реконструкції, проведення проектних і ремонтних робіт на пріоритетних об’єктах державного та регіонального значення».

Неможливість витрачати час на проведення відкритих торгів також пояснюють настанням холодів, які ускладнюють будівельні роботи.

Київська компанія «УНР ПІБ» Андрія Бондарця та Володимира Простітова була обрана генпідрядником розбудови «Синьогори» в серпні 2011 року.

З того часу фірма зі статутним капіталом 34 тис гривень отримала підряди на суму 157,13 млн гривень

Загалом за один рік в розбудову «Синьогори» вкладено вже 235,15 млн гривень.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути