chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні під ЦВК пройде мітинг протесту проти фальсифікацій на виборах

05 листопада 2012 о 09:00

У понеділок, 5 листопада, біля будівлі Центральної виборчої комісії розпочнеться мітинг протесту проти фальсифікацій на виборах до Верховної Ради України, повідомляє прес-служба партії Фронт змін.

"Сьогодні влада нахабно фальсифікує вибори на округах, де перемагають опозиційні кандидати. Для підробки результату на користь провладних кандидатів без суду і слідства скасовується волевиявлення десятків тисяч громадян. Об'єднана опозиція звертається до всіх опозиційних сил, до всіх небайдужих до долі країни прийти під ЦВК і захистити свій вибір і право кожного українця обирати собі владу ", — заявляють у прес-службі.

«Збір о 10:00 на бульварі Лесі Українки, 1», — йдеться в повідомленні.

Об'єднана опозиція звертається до всіх опозиційних сил, до всіх небайдужих до долі країни прийти під ЦВК і захистити свій вибір і право кожного українця обирати собі владу, повідомляє прес-служба.

Вчора партія ВО Батьківщина закликала міжнародну громадськість ввести санкції проти Президента Віктора Януковича, Генерального прокурора Віктора Пшонки, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка через фальсифікації виборів до Верховної Ради.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути