chrome firefox opera safari iexplorer

Столичний зоопарк отримав нового директора

29 листопада 2012 о 11:33

Директором столичного зоопарку призначений Євген Кирилюк — саме його «Комсомолка» раніше називала найімовірнішим кандидатом на цей пост.

Тим часом обрання пройшло не спокійно. Думка учасників засідання комісії розділилися. Нардепи були за Михайла Іванова, виконуючого обов'язки директора. Представники громадських організацій підтримали керівника незалежної профспілки Сергія Григор'єва. Але більшість членів комісії підтримала кандидатуру Євгена Кирилюка. А екс-мер Олександр Омельченко навіть пригрозив, що забере із зоопарку свої подарунки — слона Хораса і ведмедів Потапа і Настю, якщо виберуть не його.

При цьому на що проходила в цей же час сесії Київради депутати від опозиції зажадали зробити засідання комісії відкритим, в тому числі пустити на нього пресу. Але все вирішилося за закритими дверима.

Нагадаємо, Євген Кирилюк вже очолював Київський зоопарк в 1998—2006 рр... Відразу після звільнення Толстоухова Олександр Попов заявив, що вважає Кирилюка «гідним кандидатом на посаду директора».

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути