chrome firefox opera safari iexplorer

У Харкові пропонують 10 тисяч гривень за 30-годинний кіномарафон

23 листопада 2012 о 17:04

В Харкові в суботу пройде "кіномарафон на виживання", по правилам якого всі учасники повинні будуть протягом 30 годин дивитися кінострічки, а переможцем стане той, хто не зможе заснути посеред сеансу, пише ТСН з посиланням на "Сегодня".

Учасникам дозволені перерви, триразове харчування, п'ять чашок кави і снеки, а ось енергетики, алкоголь і наркотики — під забороною.

Переможець марафону отримає 10 тисяч гривень, а два медіаплейєра дістануться тим, хто зможе протриматися більше доби.

Заявки на участь у марафоні подали 1565 осіб, з них методом сліпого електронного жеребкування були обрані 20 півфіналістів.

Чотири людини опинилися «в запасі» на той випадок, якщо хтось з конкурсантів відмовиться від участі.

Зараз майбутні марафонці повні сил і вже розробляють тактику боротьби за головний приз.

«Головне — це добре виспатися. Напевно, в п'ятницю ляжу раніше. Крім того, важливо навчитися відганяти сон за час десятихвилинної перерви», — говорить конкурсант Валентин Френкель.

Організатори обіцяють, що конкурсантів, які заснуть, будити стануть тільки в тому випадку, якщо їх хропіння буде заважати іншим учасникам.

Всі бажаючі взяти участь у марафоні методом голосування обрали фільми, які будуть дивитися. Зараз в плей-листі 17 картин, серед яких «Хрещений батько», «Мовчання ягнят», «Міцний горішок», «Плакса».

Розділи: Суспільство