chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві продадуть ТЦ Глобус

21 листопада 2012 о 09:16

У Києві на продаж виставлено кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих в центральній частині столиці, зокрема, бізнес-центр Поділ Плаза і торговий комплекс Глобус, при цьому очікується, що операція з продажу хоча б одного з них буде завершена до кінця поточного року.

Про це йдеться в огляді ринку нерухомості України за третій квартал 2012 року, підготовленому компанією DTZ (Київ).

«Сьогодні на вторинному інвестиційному ринку в Києві виставлені на продаж кілька знакових об'єктів комерційної нерухомості, розташованих в центральній частині української столиці. Серед них, зокрема, бізнес-центр Поділ Плаза і торговий комплекс Глобус. Враховуючи статусність цих об'єктів, а також високий рівень зацікавленості ними з боку локальних інвесторів та інвесторів з країн СНД, очікується, що операція з продажу хоча б одного з них буде завершена до кінця поточного року», — говориться в огляді.

Крім того, в ньому наголошується, що з початку 2012 року на продаж також було виставлено і готель Hyatt Regency Kyiv.

За оцінками компанії DTZ, загальний об'єм вторинного інвестування на ринку комерційної нерухомості в Україні в четвертому кварталі 2012 року може потенційно скласти $680 млн, тоді як в першому півріччі не було укладено жодної вторинної інвестиційної угоди, а в третьому кварталі — загальний обсяг вторинного інвестування склав близько $39 млн.

Найбільш привабливими для вторинного інвестування в Україні, на думку фахівців DTZ, залишаються якісні об'єкти торговельної та офісної нерухомості, тоді як інтерес до готельної нерухомості дещо охолов порівняно з динамікою 2009—2010 рр...

Раніше низка ЗМІ стверджували, що власниками бізнес-центру Поділ Плаза класу «А», розташованого по вул. Спаська, 30, та торгового комплексу Глобус в історичному центрі Києва, виступає компанія London & Regional. DTZ створена в 1994 році. Компанія DTZ з 6 грудня 2011 входить в UGL Services, яка є підрозділом компанії UGL Limited.

Компанія надає комплексні послуги корпоративним клієнтам і орендарям, а також пропонує рішення з інвестування в нерухомість, здачі в оренду, управління і технічного обслуговування об'єктів нерухомості, управління будівництвом і проектами, оцінки об'єктів та управління активами та інвестиціями. У 208 представництвах компанії, розташованих в 52 країнах світу, працюють 47 тис. співробітників з урахуванням субпідрядних організацій.

Нагадаємо, в лютому Міжнародна консалтингова компанія Colliers International прогнозувала, що в 2012 році в Києві з'явиться 180 тис. нових кв. м. торгових площ.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути