chrome firefox opera safari iexplorer

У Шевченківському заповіднику провалилася земля — Канів без води

12 листопада 2012 о 16:24

Жителям Канева Черкаської області обмежено водопостачання через провал грунту в Шевченківському національному заповіднику.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-службі УМНС в Черкаській області, в Шевченківському національному заповіднику в районі нижнього парку на вихідних утворилося провалля довжиною 5 та шириною 1,5 метри.

Згідно з повідомленням, провалля утворилося внаслідок комплексної дії поверхневих та ґрунтових вод.

Через аварію обмежено водопостачання населення та об’єктів господарювання міста Канів, а каналізаційні стоки перенаправлено на поля фільтрації міських очисних споруд.

З метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації створений оперативний штаб. Працівниками КП “Управління водоканалізаційного господарства” на місці проводяться аварійно-ремонтні роботи.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути