chrome firefox opera safari iexplorer

Українці масово хворіють на грип

22 листопада 2012 о 09:03

За минулий тиждень в Україні на грип та ГРВІ захворіли 180 тис. 233 особи, з них 67,2% — діти, повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Загальна захворюваність на грип та ГРВІ серед населення України становила 39,5 випадків на10 тисяч, що на 5,7% більше, ніж минулого тижня.

При цьому в МОЗ наголошують, що загальніпоказники захворюваності на грип та ГРВІ за минулий тиждень не перевищили епідемічні пороги в жодному регіоні України та знаходяться в межах від 3,4% у Луганській до 68,3% у Івано-Франківській областях.

Загальна кількість вакцинованих проти грипу за звітний тиждень становила 152 тис. 294 людини.

За 12-18 листопада на території України летальних випадків серед хворих на грип та ГРВІ не зареєстровано.

В цілому епідемічна ситуація щодо захворюваності на грип та ГРВІ в Україні відповідає середньорічному рівню для відповідної пори року, стверджують у міністерстві.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути