chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні набув чинності закон, що скорочує кількість бланків суворої звітності

05 листопада 2012 о 13:00

В Україні 4 листопада набув чинності закон № 5316-VI., що скорочує кількість бланків суворої звітності.

Текст закону Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виготовлення документів і бланків документів суворого обліку чи звітності "опубліковано у виданні Голос України. Відповідним законом вносяться зміни, в частині скасування бланків суворої звітності, до 21 чинного закону України.

Після вступу закону в силу бланками суворої звітності зокрема перестали бути ліцензії у сфері використання ядерної енергії, бланк протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу, ліцензії на виготовлення бланків цінних паперів, бланки виписок з Єдиного держреєстру, а також поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Необхідність скорочення кількості бланків суворої звітності в Кабінеті міністрів пояснили необґрунтованою дорожнечею виготовлення таких бланків, яка в свою чергу спричиняє збільшення ціни послуг, які включають видачу таких документів.

Нагадаємо, ще 2 жовтня Верховна Рада скасувала бланки суворої звітності.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути