chrome firefox opera safari iexplorer

Закон про біометричні паспорти прийняли з пропозиціями Януковича

20 листопада 2012 о 11:48

Верховна Рада України прийняла в новій редакції закон про введення біометричних паспортів з пропозиціями президента Віктора Януковича. Про це повідомляє кореспондент УНН.

За закон проголосували у вівторок 243 народних депутати з 355 зареєстрованих у залі.

Нагадаємо, вчора Президент Віктор Янукович заветував закон про єдиний державний демографічний реєстр, який передбачає біометричні паспорти.

Крім того, Президент також представив свої поправки до закону, але проект поки на сайті парламенту відсутній.

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович зазначив, що мета закону про біометричні паспорти це виконання вимог Європейського Союзу щодо лібералізації візового режиму. Про те, за його словами, це питання ще потрібно доопрацювати.

«Над цим законом (закон про біометричні паспорти – Ред.) ми дуже багато працювали в різних форматах. Головна мета – це виконання своїх зобов’язань, які ми брали перед ЄС щодо лібералізації візового режиму. Ті вимоги, які сьогодні є для нашої держави, ми зобов’язані виконувати. Це наш обов’язок», — зазначив В.Янукович.

Він також констатував, що навколо цього закону було багато політики.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути