chrome firefox opera safari iexplorer

31 грудня українцям обіцяють мороз

24 грудня 2012 о 11:51

У Новорічну ніч в Україні буде мінусова температура, опадів не очікується. Про це сьогодні під час брифінгу сказав начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда, передає кореспондент УНН.

«У Новорічну ніч температура буде переважно від 1-6 градусів морозу, у Криму 0-4 тепла. У Новорічний день 0-5 тепла. Опадів не очікується», — сказав Кульбіда.

Нагадаємо, за словами Укргідрометцентру, чекати інтенсивних снігопадів на наступному тижні не варто, оскільки вони перемістяться за межі України.

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда зазначив, що сьогодні інтенсивні опади спостерігаються на Лівобережжі України та в північних областях.

«Потім вся ця зона переміститься за межі України і після цього до нас почне надходити атмосферне повітря з Заходу, яке призведе до значного підвищення температури. З 25 грудня на заході, а з 26-го вже практично на всій території України температура повітря суттєво підвищиться і становитиме вночі та вдень близькою нуля. Опади будуть вже змішаної фази – мокрий сніг з дощем, але дуже інтенсивних опадів не очікується», — сказав співрозмовник агентства.

Розділи: Довкілля

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути