chrome firefox opera safari iexplorer

70% українців планують зустрічати Новий рік вдома, — опитування

21 грудня 2012 о 13:53

70% українців планують зустрічати Новий рік вдома у колі сім'ї. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного компанією Research & Branding Group.

Згідно з результатами, переважна більшість українців (85%) будуть зустрічати Новий рік. При цьому зустрічати його вдома мають намір 70% опитаних, у гостях, з друзями — 11% респондентів.

Ще 2% опитаних планують зустріти Новий рік спочатку вдома, а потім продовжити святкування в розважальних закладах: ресторанах, клубі, кафе.

На новорічний стіл чверть мешканців України планують витратити до 500 грн, кожен п'ятий — до 250 грн.

13% українців готові витратити на новорічний стіл до 750 грн, а кожен десятий — до однієї тисячі гривень.

На подарунки чверть українців збираються витратити до 250 грн, кожен п'ятий до 500 грн, а майже кожен десятий — до 750 грн.

На інші святкові витрати: новорічні ялинки і ранки дітям, турпоїздки, театри, ресторани — 40% українців витрачати гроші не планують або збираються витратити до 250 грн.

Нагадаємо, наприкінці листопада уряд України прийняв рішення не робити тривалих канікул на новорічні та різдвяні свята.

«Згідно з постановою Кабінету міністрів, робочий день 31 грудня перенесено на суботу 29 грудня. Таким чином, вихідними будуть 30, 31 грудня та 1 січня. Потім 5, 6 і 7 січня на Різдво», — йдеться в повідомленні. А 2, 3 і 4 січня будуть робочими днями.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути