chrome firefox opera safari iexplorer

Київ паралізували масштабні затори

10 грудня 2012 о 10:03

З самого ранку, 10 грудня, через різке погіршення погоди Київ зупинився у пробках.

В українській столиці зафіксовано майже максимальний бал завантаженості на автошляхах — 8 з 10.

За даними «Яндекс.Пробки», максимальні затори спостерігаються на Чоколівському бульварі, вул. Вадима Гетьмана та вул. Довженка — там утворилася тягучка довжиною в 3,5 км, машини рухаються зі швидкістю не більше 10 км / год.

Також ускладнено рух на проспекті Леся Курбаса, проспекті Космонавта Комарова та вул. Борщагівській. У пробці довжиною більше 4 км машини рухаються зі швидкістю не більше 7 км / год.

На Миропільській вулиці утворилася тягучка довжиною в майже 2 км, швидкість машин не більше 7 км / год. При виїзді на Броварський проспект з Миропільській довжина затору становить 1,8 км — машини їдуть зі швидкістю не більше 10 км / год.

Традиційно в пробках стоїть і центр Києва, швидкість більшості не перевищує 10 км / год. Зокрема найбільш завантажені Верхній і Нижній вали, вул. Воровського, вул. Жилянська, Бульвар Лесі Українки, Бесарабська площа, а також вул. Саксаганського.

Джерело: Golos.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути