chrome firefox opera safari iexplorer

МЗС рекомендує утриматись від подорожей до Румунії

11 грудня 2012 о 15:23

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від подорожі автошляхами Румунії у зв’язку із різким погіршенням погодних умов, зокрема потужними снігопадами.

Про це повідомив в ході брифінгу речник МЗС Олександр Дикусаров, передає кореспондент УНН.

«В Румунії відбулося різке ускладнення погодних умов викликані потужними снігопадами та посиленням вітру. Як наслідок, основна європейська магістраль „Е-85“ „Сіред-Бухарест“ функціонує із обмеженнями викликаними роботою снігоприбиральної техніки», — розповів О.Дикусаров.

Він додав, що також певні обмеження руху автотранспорту існують на дорогах в напрямках «Сучава-Дая маре» і «Сучава-Бортошань».

«У зв’язку з тим МЗС України рекомендує українцям утриматись від подорожі по Румунії зазначеними шляхами до покращення погодних умов», — повідомив О.Дикусаров.

Також УНН нагадує, що через створення потенційної загрози об’єктам економіки та життєдіяльності міста внаслідок впливу сильних снігопадів ситуація у Києві визначена як "Надзвичайна ситуація природного характеру.

З огляду на це, голова КМДА Олександр Попов наголосив, що звертається до керівників підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності, та фізичних осіб, які здійснюють господарську діяльність на території столиці, з проханням організувати роботу з прибирання снігу на балансових територіях.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути