chrome firefox opera safari iexplorer

На Новий рік українцям обіцяють плюсову температуру

21 грудня 2012 о 13:13

В кінці грудня та на початку січня температура в Україні буде на 6-9 градусів вищою, ніж зазвичай. Про це під час прес-конференції сказав Начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда, передає кореспондент УНН.

За його словами 22-23 грудня в Україні збережеться існуюча температура, а вже 24-25 почне теплішати.

«26 грудня потепліє майже по всій території України. За нашими розрахунками, до кінця грудня на початку січня спостерігатиметься температура на 6-9 градусів вища за норму для цього періоду», — сказав Кульбіда.

За його словами температура вдень буде стабільно плюсовою, вночі — близько 0.

Нагадаємо, як повідомляв Укргідрометцентр у найближчі п’ять діб середня температура в Україні знизиться до 15-16 градусів морозу, але з 28 грудня почнеться потепління.

Також, за прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС, найблищим часом погодні умови ускладняться на півдні країни.

На сході України частково хмарно. Температура повітря вночі становитиме -16...-13, а вдень -13...-12 градусів Цельсія. Вітер північний, 3 — 7 м/сек.

Розділи: Довкілля

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути