chrome firefox opera safari iexplorer

Національний симфонічний оркестр України виконає хіти Цоя

19 грудня 2012 о 09:02

22 грудня у Палаці Україна в Києві Національний симфонічний оркестр України виконає хіти Віктора Цоя.

Концерт, що отримав назву Симфонічне кіно. В.Цой -50, приурочений до 50-річчя загиблого музиканта.

Диригувати оркестром буде італійський диригент Фабіо Мастранджело. Соло на гітарі — Юрій Каспарян, колишній учасник гурту Кіно.

Вперше оркестрові версії легендарних пісень були написані Ігорем Вдовіним у 2010 році для фестивалю 20 років без КІНО. Композиції мали успіх у публіки, тому було вирішено підготувати сольну програму, додавши знакову для всіх меломанів гітару Юрія Каспаряна. Так і народилося Симфонічне КІНО. Як зазначають організатори, в історії російського року цей проект не має аналогів.

Програма була остаточно закінчена до ювілею Віктора Цоя, продюсером проекту виступив син музиканта — Олександр Вікторович Цой. Диригентом був обраний знаменитий італійський маестро Фабіо Мастранджело, що працює із найкращими оркестрами світу.

21 червня 2012, у 50-ий день народження Віктора Цоя, Симфонічне КІНО було представлено в Санкт-Петербурзькому Великому Концертному Залі Октябрьский.

22 грудня концерт пройде в Палаці Україна в Києві. Початок заходу о 19:00. Вартість квитків: Ціна: 120 — 1200 грн.

Нагадаємо, що 21 червня 2012 відзначалося 50-річчя з дня народження легендарного рок-співака і лідера гурту Кіно Віктора Цоя.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути