chrome firefox opera safari iexplorer

Перед Новим роком влада заборгувала бюджетникам 1,3 млрд грн зарплати

19 грудня 2012 о 09:27

За даними Держфінінспекції, на сьогодні місцеві бюджети винні громадянам, які працюють за бюджетний кошт, понад 1,3 млрд гривень зарплати.

У зв'язку з цим, значна частина місцевих чиновників може бути звільнена, повідомив голова відомства Петро Андрєєв.

«Президент дуже жорстко поставив питання щодо неприпустимості будь-яких заборгованостей із заробітної платні. Було проведено аналіз причин допущеної заборгованості. І результати цієї роботи навряд чи можна назвати втішними», — сказав чиновник.

У відомстві зазначили, що серед причин заборгованості існують виплати, які не мали обов'язкового характеру, але проводилися, незважаючи на брак коштів для виплати заробітної плати.

Нагадаємо, нещодавно уряд додатково виділив 1,6 млрд гривень на погашення заборгованості з заробітної плати.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути