chrome firefox opera safari iexplorer

Перша в Україні 3D відеогалерея-музей відкрилася в Кривому Розі

20 грудня 2012 о 11:03

В Кривому Розі відбулося відкриття першої в Україні 3D-відеогалереї історико-краєзнавчого музею. Завдяки виданим усім відвідувачам окулярам, похід в музей може перетворитися в захоплюючу подорож, що буде особливо цікаво дітям.

Про це пише rkm.kiev.ua.

Відвідувачі музею у супроводі екскурсовода зможуть переглядати документальні та історичні відеоролики, присвячені розвитку Кривого Рогу і Дніпропетровської області, а також твори образотворчого мистецтва в унікальній 3D-відеогалереї.

За допомогою цього обладнання на величезні екрани, розміщені по периметру всього павільйону, проектуються фільми як у форматі 3D, так і в звичайному форматі. Формат 3D передбачає відтворення максимально об'ємного зображення і справляє на глядачів «ефект присутності».

Вхід в галерею до Нового року буде безкоштовним, а починаючи з 2013 року ціна дорослого квитка складе 8 грн, дитячого — 6 грн. Тривалість одного екскурсійного сеансу — 45 хв, відвідувачів у галерею будуть запускати кожні півгодини групами по 15 чоловік.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути