chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні — містична дата — 12.12.12

12 грудня 2012 о 00:12

Сьогодні містично сходяться кілька однакових цифр — 12.12.12. Наступна подібна дзеркальна дата випаде аж через вісім років — 02.02.2020 року. Але нумерологи радять закоханим проігнорувати 12 грудня і не одружуватися.

Ця містична дата – не для кохання?

12.12.2012 – це чергова красива дата, коли безліч пар прийдуть реєструвати свій брак. У весільних агентствах запевняють, що це особлива дата. Тут цифра 12 повторюється тричі, і це начебто має принести в нову сім'ю любов, успіх і достаток.

Але астрологи із цього приводу мають абсолютно іншу думку, пише Інфо-сила. Цього дня місяць буде «старіючим», у далекій фазі від молодого місяця, а тому, на їхню думку, гіршого часу для укладення шлюбу годі навіть шукати.

Венера, покровителька закоханих, взагалі знаходитиметься в цей день у знаку Скорпіона. Отже, астрологи радять не слідувати віянням моди та більш обдумано обирати собі дату для весілля.

До речі, нумерологи так само згодні з астрологами — число 12 у сумі дає трійку. А вона несе в собі войовничу енергію Марса. Тим більше, що в цей день трійок виходить три, що може привести до скандалів і розлучень. Але це все індивідуально, і для деяких пар саме трійки можуть додати гостроту і «перчинку» у відносини, які будуть динамічно розвиватися.

З точки зору ну мерології, подружжю, що вирішило оформити свої стосунки 12.12.12 знадобиться дуже глибокий емоційний зв'язок. Потрібно буде вкласти величезну працю у розвиток сімейних стосунків, оскільки цей союз буде непростим.

Втім, спільна робота над стосунками необхідна усім родинним парам. Люди самі «кують» своє щастя, і магія цифр тут абсолютно не причому.

Що чекає Україну 12.12.2012?

Як відомо, саме в цей день о 10-й годині починає роботу Верховна Рада VII скликання. Українські астрологи кажуть, що 12.12.12 несе послання завершення, а не початку нового циклу, пише Україна молода.

«12 грудня — це найгірший день у цьому місяці для будь-яких починань, — запевняє професійний київський нумеролог Людмила Савіна. — Парламент і так обрали 28 жовтня у не дуже сприятливий день, — був Місяць без курсу, а тепер ще й відкрити хочуть на 29–й місячний день, — там Юпітер в Чорному Місяці (Ліліт), яка відповідає за зваблення й авантюру. Це день, коли ставиться крапка, а не розпочинаються нові справи».

«Виходячи із дати створення України як держави, відкриття Ради в такий день — дуже погана інвестиція. Такий парламент взагалі не буде працювати, я гадаю, його навіть можуть розпустити», — зауважує нумеролог. На думку пані Савіної, ідеально було б відкривати нову Раду взагалі вже у 2013 році.

«Число 12 несе в собі повноту — 12 місяців, 12 знаків Зодіаку. Якщо парламент сьомого скликання почне роботу саме в цей день, то матиме всі підстави проіснувати весь свій термін», — робить спершу оптимістичне припущення одеський астролог Влад Росс, ще не відкривши карту зоряного неба у своєму комп’ютері.

Втім, продовжує він, 12 грудня — це день темного Місяця, Люцифера. За місячним календарем це 29–й день, сатанинський, — коментує посадку небесних тіл Влад Росс. — Юпітер, який відповідає за законотворчість, з’єднається з Чорним Місяцем і задасть негативну програму, яка може сприяти ухваленню шкідливих для України законів. Положення Марса говорить про різнобій, тобто одна коаліція зможе плавно переходити в іншу, зрештою парламент узагалі може розвалитися».

Пан Росс шкодує, що Володимир Литвин, із яким він особисто знайомий, не звертається до астрологів. Бо «гіршого дня для відкриття сесії не вигадаєш». Астролог радить депутатам перенести дату відкриття з 12 на 21 грудня. Попри анонсований «кінець світу», очікується «найтихіший день на планеті, не буде ніяких катастроф, дуже благостний день і сприятливий для нововведень», — каже Влад Росс.

«12 грудня — день Гекати, остання фаза Місяця — повна відсутність її видимості, — коментує містичний потенціал «красивої» дати харківський астролог Олена Максимова.

— Цей показник свідчить як мінімум про те, що Верховна Рада працюватиме абсолютно без урахування реальних економічних потреб простого населення. Депутати не слухатимуть і не бачитимуть реальних обставин, і зрештою опиняться в ситуації, коли більшість їхніх рішень будуть скасовані. Тим паче що напередодні і повний місяць, і новий супроводжувалися затемненнями, — активізується вісь катастроф. Є великий ризик роботи вхолосту. Із лютого 2013 року вся депутатська робота буде спрямована на латання поточних дірок, які постійно диктуватиме економічна криза. На великі справи сил фактично не лишатиметься. В кінці зими — на початку весни є серйозні підозри на народні протести».

Для уникнення агресії цей астролог радить законодавцям утриматись від партійно–кланової боротьби і намагатися хоча б частково вирішити проблеми суспільства. Утім, це зрозуміло і без звіздарів.

Допомогти своїм бажанням

Деякі люди вірять, що подібні містичні дати недарма трапляються так рідко, а тому їхня енергетика може допомогти здійсненню бажань.

Для цього дня існує спеціальний ритуал, до якого необхідно заздалегідь підготуватися. По-перше, необхідно провести так зване «енергетичне очищення»: прибрати в квартирі (якщо хочете, то можете очистити приміщення святою водою, прочитати молитву, мантри…). Подумки попросіть вибачення у всіх, кого ви коли-небудь образили (усвідомлено чи ні) і пробачте усіх своїх кривдників.

Бажання варто задумати заздалегідь: воно має бути сприятливим для вас і для тих, хто вас оточує. Не можна загадувати бажання на шкоду своїм ворогам, або таке, що може комусь зашкодити — ви можете накликати на себе багато неприємностей. Здійснення вашого бажання має привести до якісних змін у вашому житті. Найголовніше — ваше бажання має йти від душі.

А щодо самого ритуалу загадування бажання – тут все просто. Можна або написати своє бажання на листочку паперу і рівно о 12-й годині 12 хвилин і 12 секунд спалити його, відправивши тим самим образ вашого бажання у Всесвіт.

Або просто у цей містичний час сконцентруватися на своєму бажанні протягом 12-ти секунд та подумки «відправити» його на реалізацію. Психологи говорять, що саме це найголовніше – ясно уявити, як воно буде реалізовуватися. Тож, вірте у краще, налаштовуйтеся на позитив і готуйтеся до здійснення ваших бажань!

Підготувала Юлія Царенко, «Рідна країна»

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути