chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні відбудеться черговий Всесвітній день сноуборду

30 грудня 2012 о 11:19

30 грудня 2012 року відбудеться черговий Всесвітній день сноуборду. В цей день будь-який бажаючий, незалежно від віку та вміння стояти на дошці, зможе отримати безкоштовні уроки від кращих інструкторів, протестувати нове спорядження, взяти участь у зустрічах з професійними спортсменами, відвідати концерти та інші заходи насиченої програми.

Наприклад, на курорті Кіллінгтон (Killington Resort) в американському штаті Вермонт (Vermont) гостям запропонують безкоштовно позайматися з інструктором, а на іншому американському курорті, Маунтін-Крик (Mountain Creek) в штаті Нью-Джерсі, на гостей чекає велика розважальна програма з уроками, іграми, змаганнями та багатьом іншим.

У болгарській Софії учасники свята зможуть протестувати спорядження, послухати концерт і повеселитися на танцювальній вечірці. Навіть Бразилія прийматиме участь у святі: на узбережжі Флоріанополіса (Florianópolis) можна буде покататися на сноуборді по піску!

День сноуборду проводиться за підтримки таких організацій, як EuroSIMA, World Snowboard Federation, SnowSports Industries America, Core Power Asia і TTR Pro Snowboarding. У поточному році свято відзначається вже в сьомий раз. В цей день в 37 країнах світу пройде в загальній складності понад 170 подій, присвячених сноубордингу та активного способу життя. Повну програму свята можна знайти на його офіційному сайті.

Також варто додати, що через кілька тижнів після цієї події всіх любителів активного зимового відпочинку чекають на Всесвітній день снігу, що пропонує не менш цікаві спортивні та розважальні заходи.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути