chrome firefox opera safari iexplorer

«Студія Квартал-95» — найвідоміші знаменитості в Україні

05 грудня 2012 о 15:54

Стали відомі імена 25 найдорожчих і популярних зірок українського шоу-бізнесу.

Журнал «Forbes-Україна» склав рейтинг, враховуючи доходи знаменитості за рік, увагу преси і інтерес користувачів в Інтернеті.

Перше місце посів Володимир Зеленський та його партнери по Студії Квартал-95. Вони не найбагатші, та найвідоміші, за це і отримали першу сходинку.

Боксер Володимир Кличко, який займає друге місце в загальному рейтингу і перше за доходами, цього року випередив по заробітках старшого брата, провівши три переможних поєдинки і заробивши за кожен не менше 4 млн дол.

Перша десятка найдорожчих і популярних зірок за версією Forbes виглядає так:

1. «Студія Квартал-95»

2. Володимир Кличко

3. Ані Лорак

4. Андрій Шевченко

5. Віталій Кличко

6. Потап і Настя

7. Святослав Вакарчук

8. ВІА Гра

9. Андрій Воронін

10. Анатолій Тимощук

Сукупний дохід 25 найуспішніших знаменитостей видання оцінило в 80 млн доларів. Майже половина цієї суми припадає на трьох учасників рейтингу — боксерів Володимира і Віталія Кличків, а також «Студію Квартал-95».

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути