chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові змагатимуться за звання «Найкращий вертеп 2013 року»

30 грудня 2012 о 10:10

У рамках VI Міського Свята Пампуха, яке відбудеться 7-9 січня на площі Ринок, вертепи змагатимуться за звання «Найкращий вертеп 2013 року у Львові». На сьогодні вже зголосився 21 колектив. Про це УННповідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначив Андрій Сидор, директор VI Міського Свята Пампуха, до закінчення реєстрації залишився ще тиждень, а заявки на участь у «Конкурсі на найкращий вертеп» продовжують надходити. Є реєстрації від установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів, релігійних громад, шкіл, естрадних студій та Львівської міської ради.

Протягом трьох днів Свята журі оцінюватиме виступи вертепів, а 9 січня оголосить переможця у номінації «Найкращий вертеп 2013 року».

Як раніше повідомляв УНН, у Львові вже розпочали виготовлення величезної Різдвяної зірки.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути