chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні оголосили штормове попередження на наступні чотири дні

11 грудня 2012 о 12:00

З вівторка, 11 грудня, по всій Україні сильно зіпсується погода. По п'ятницю, 15 грудня, МНС оголосило штормове попередження. Як повідомляє Meteoprog.ua спеціально для ТСН.ua, на території західних областей очікується хуртовина с посиленням вітру до 22 м/с.

У північних та центральних пройде сильний мокрий сніг, ожеледь на шляхах — все це може призвести до аварій та падінню збитого снігу з дахів, що небезпечно для пішоходів. У південній частині країни та Приазов'ї сильний вітер, до 15-22 м / с, може поламати гілки дерев, та також збити бурульки з дахів будинків.

У середу, 12 грудня, південний циклон, який рухається по території України спровокує посилення вітру до 15-22 м / с у всіх областях. Поривчастий вітер ускладниться сильними снігопадами. В результаті по всій країні очікуються сильні хуртовини, місцями з мокрим снігом.

Видимість на дорогах погіршає. Радимо автомобілістам бути дуже уважними за кермом. На півдні України сильні дощі і поривчастий вітер. Можливі падіння дерев. З четверга, 13 грудня, по суботу, 15 грудня, температура повітря істотно знизитися. На стовпчику термометра вдень буде від 5 до 10 градусів морозу.

На дорогах і тротуарах утворюється ожеледь. Як повідомлялося раніше, у середу в Україні потеплішає до 9 градусів. При цьому очікуються сильні дощі і заметілі.

Розділи: Довкілля